Gradonačelnik

Gradonačelnik Garešnice je Velimir Žunac, po zvanju magistar inženjer elektrotehnike. Za gradonačelnika našeg grada izabran je na prvim neposrednim lokalnim izborima, održanim krajem svibnja 2009. godine.

 

Rođen je 2. srpnja 1970. godine u Garešnici. Osnovnu školu pohađao je u Garešnici, srednju matematičko - informatičku u Kutini, a na Fakultetu elektrotehnike i računalstva u Zagrebu diplomirao je 1995. godine (smjer : računalstvo). Osim formalnog obrazovanja, dodatno se usavršavajući, stekao je zvanje profesora računalstva / informatike, a također i međunarodno priznato zvanje ECDL Expert, te posjeduje certifikat za mentora i ispitivača na standardnim i naprednim ECDL tečajevima.

 

Radio je kao profesor informatike u Osnovnoj školi Garešnica i Srednjoj školi „August Šenoa“ Garešnica, dok je u informatičkoj struci bio zaposlen u Erste & Steiermärkische banci i tvrtki MODEA Garešnica.

 

Dugogodišnji je aktivni športaš i športski djelatnik, a baveći se nogometom, u športskom je duhu vrlo uspješno promicao ime Grada Garešnice širom Lijepe naše.

 

Oženjen je i otac dvoje djece. Stanuje u Garešnici, u ulici Kralja Petra Krešimira IV br. 13. 

 

Kontakt:

tel.: 043/675-930

e-mail: gradonacelnik@garesnica.hr