Poziv na radionicu pod nazivom „Zagovarajmo smisao našeg djelovanja“

Poziv na radionicu pod nazivom „Zagovarajmo smisao našeg djelovanja“ za organizacije i institucije Bjelovarsko-bilogorske županije

 

koja će se održati 3. lipnja, 2014. u maloj vijećnici Bjelovarsko-bilogorske županije,Dr. Ante Starčevića 8, Bjelovar

 

                                od 9.30 – 16.30 sati

 

Cilj ove radionice je progovoriti o društvenom značaju i dodanoj vrijednosti koju mi, organizacije civilnoga društva stvaramo u našem društvu. Polaznici će imati priliku čuti o elementima zagovaranja, izraditi svoj prijedlog „strategije zagovaranja“ ali i aktivno sudjelovati u raspravi sa svim dionicima iz zajednice na temu „što želimo zagovarati u našoj županiji“. Očekujemo da će na radionici sudjelovati i djelatnici Bjelovarsko-bilogorske županije koji će također doprinijeti kvaliteti rasprave o procesima zagovaranja.

Radionicu će voditi  djelatnici i suradnici Centra za civilne inicijative.

Broj sudionika je ograničen na 20

 

Radionica je organizirana u sklopu programa E-misija   kojeg provode udruge Centar za civilne inicijative iz Zagreba, IKS iz Petrinje, S.O.S. – savjetovanje, osnaživanje, suradnja iz Virovitice i Savez za pravedno društvo iz Bjelovara.

Molimo vas da prijavu pošaljete najkasnije do 27.03.2014. u 12.00 sati na e-mail: szpd@e-misija.info

Kriterij odabira polaznika za radionicu bit će redoslijed prijave za radionicu. Svi prijavljeni na radionicu dobit će  obavijest je li njihova prijava prihvaćena ili ne.

 

Tim e-misija