Vijesti

Odluka o produženju radnog vremena - GastroFlora 2017.

03.05.2017.
Na temelju članka 51. Statuta Grada Garešnica, članka 6. Odluke o radnom vremenu ugostiteljskih objekata i članka 1. Odluke o izmjeni Odluke o radnom vremenu ugostiteljskih objekata...
dalje >

DOGRADONAČELNIK JOSIP BILANDŽIJA PRIMIO PROF. DEJANA NEMČIĆA

02.05.2017.
Zamjenik gradonačelnika Garešnice Josip Bilandžija u prostorijama gradske uprave primio je Dejana Nemčića, profesora geografije i pokretača, sada već svjetski poznatih projekata „Afrika možemo zajedno“ i „Uživo sa svih kontinenata“.
dalje >

Obilježen Bljesak, praznik rada i blagdan sv. Josipa Radnika

01.05.2017.
Povodom obilježavanja 22. obljetnice Vojno-redarstvene operacije Bljesak, blagdana sv. Josipa Radnika i Međunarodnog praznika rada ispred spomenika poginulim hrvatskim braniteljima u Garešnici položeni su vijenci i zapaljene svijeće.
dalje >

Grad Garešnica osigurao 240 tisuća kuna za rad udruga

30.04.2017.
U prostorijama gradske uprave potpisani su ugovori s predstavnicima Udrugama o dodjeli financijskih sredstava koja je Grad Garešnica i ove godine za njihov rad osigurao u svojem proračunu.
dalje >

IZVIĐAČKI KAMP U DIŠNIKU: Sedmi garešnički izazov!

30.04.2017.
U izviđačkom kampu u Dišniku, u okviru međunarodne manifestacije izviđača Sedmi garešnički izazov, okupili su se odredi izviđača iz Splita (Posejdon), Banja Luke (22. april), Đakova (Jazavac), Kutine (Betlehem), Vinkovaca (Vinkovci) te domaći Odred...
dalje >