DAN GRADA: Malonogometni turnir Garešnica 2017.

Uvod u obilježavanje Dana Grada Garešnice bila su dva malonogometna turnira. Vikend iza nas donio nam je završnicu Malonogometnog turnira Garešnica 2017. te početak tradicionalnog turnira mjesnih odbora. Malonogometni turnir Garešnica 2017. započeo je 6. siječnja, okupio je 14 ekipa u seniorskoj i 6 u veteranskoj konkurenciji, a u nedjelju su odigrani finalni susreti. Seniorski dio turnira osvojila je ekipa Mini-pak iz Garešnice koja je u finalu nakon odigranih 0:0 na penale pobijedila MNK Bjelovar sa 3:2.

Voditelj i igrač ekipe Mini-pak iz Garešnice Vladimir Vaclavek

Predsjednik i igrač MNK Bjelovar Josip Kozić

Treća je bila momčad Zdenke 91 iz Velikih Zdenaca koja je u susretu za treće mjesto pobijedila ekipu Sonja iz Kutine sa 7:2. U veteranskoj konkurenciji prvo mjesto osvojila je ekipa MAK iz Kutine koja je u finalu pobijedila Pizzeriju Palermo iz Garešnice sa 2:1.

Igrač ekipe MAK iz Kutine Dalibor Rekavić  

Voditelj ekipe Pizzeria Palermo iz Garešnice Željko Rebrović

Treća u veteranskoj konkurenciji bila je ekipa Caffe bara Kalimero iz Garešnice koja je u utakmici za treće mjesto pobijedila Pekarnu Jagić iz Vrbovačke Dubrave sa 5:1. Na kraju recimo i to da je ovaj turnir kojeg su organizirali veterani NK Garić u potpunosti ispunio očekivanja i po kvaliteti prikazanog nogometa i po posjećenosti brojnih gledatelja.