HAJDUK, DINAMO I MOSLAVINA OSVOJILI TURNIR DESETKA

U Garešnici je održan nogometni turnir Desetka na kojem su se natjecale najmlađe uzrastne kategorije nogometaša. To je tradicionalni nogometni turnir međunarodnog karaktera kojeg organizira Škola nogometa NK Garić. Turnir je u otvorio predsjednik garešničkog kluba Miroslav Gerstner.

Na turniru su uz mlade nogometaše domaćeg Garića nastupili najmlađi igrači nogometnih klubova iz Pakraca, Lipika, Kutine, Zagreba, Siska, Virovitice, Ivanić-grada, Novske, Petrinje, Čazme i Hercegovca, te susjedne Bosne i Hercegovine. Sudjelovala je i škola nogometa zagrebačkog Dinama, a njihov trener nam je rekao sljedeće.

Prvog dana, u subotu, održan je turnir ekipa U-8 a na kojem je nastupilo šest ekipa iz Hrvatske i jedna ekipa iz Bosne i Hercegovine. Turnir je osvojila momčad NK Hajduk iz Pakraca koja je u finalu pobijedila ekipu zagrebačkog Dinama sa 2:1. Treći je bio HNK Segesta iz Siska koji je u susretu za treće mjesto pobijedio ekipu FK Stars iz Bosanske Gradiške.

Vezmar o rezultatima.

Posljednjeg, trećeg dana turnira susrele su se ekipe uzrasne kategorije U-12. Nastupilo je šest ekipa, a turnir je osvojila momčad HNŠK Moslavina iz Kutine koja je u finalu pobijedila HNK Segestu iz Siska nakon izvođenja penala budući da je u regularnom dijelu bilo 1:1. Treća je bila ekipa NO LIMIT iz Virovitice koja je u utakmici za treće mjesto pobijedila domaći Garić sa 3:1.