SKUPŠTINA DVD TOMAŠICA: Novi mandat Saši Frantalu

Tomašički vatrogasci na izbornoj skupštini DVD-a Tomašica jednoglasno su za predsjednika izabrali Sašu Frantala, koji je i do sada obnašao tu dužnost.  Ponovnom izboru prethodilo je predsjednikovo podnošenje izvješća o radu društva u prošloj godini.

Predsjednik DVD Tomašica Saša Frantal

Nakon što su članovi skupštine prihvatili izvješće izabrano je su novo vodstvo tog vatrogasnog društva. Uz predsjednika Sašu Frantala u Upravni odbor ušli su još i zamjenik predsjednika Igor Brleković, zapovjednik Branko Lovrenović, zamjenik zapovjednika Vedran Premužić, blagajnik Eugen Premužić, tajnik Ivan Zrinski te spremištar Andrija Majcan. Za predsjednika Nadzornog odbora izabran je Željko Mlinarić, a za članove Ivica Rijetković i Miroslav Kovač. Nazočne vatrogasce pozdravili su predsjednik županijske Vatrogasne zajednice Đuro Petrić i zapovjednik Vatrogasne zajednice Grada Garešnice Tomislav Kunješić, koji je tom prigodom istaknuo dosadašnju potporu Grada Garešnice Vatrogasnoj zajednici.

Zapovjednik VZ Grada Garešnice Tomislav Kunješić

Zamjenik gradonačelnika Garešnice Josip Bilandžija pohvalio je rad tomašičkog DVD-a i obećao daljnju potporu Grada Garešnice vatrogastvu.

Zamjenik gradonačelnika Garešnice Josip Bilandžija